All Car Rent: familiaal autoverhuurbedrijf sinds 1972

Warm en vriendelijk familiebedrijf

All Car Rent is een familiebedrijf en al sinds 1972 je vertrouwde partner voor de huur van je auto,  bestelwagen, verhuiswagen, minibus of koelwagen. Annemie, dochter van oorspronkelijke eigenaar Luc Van Elsacker, runt de zaak vandaag met evenveel passie als haar vader destijds. Dit warme en vriendelijke familiebedrijf kent als geen ander de noden van de kleine zelfstandige en de particuliere huurder.

Gedreven team

Annemie wordt bij All Car Rent ondersteund door een gedreven team medewerkers dat iedere dag voor jou klaarstaat om je een perfecte service te bezorgen. En dat altijd voor een correcte prijs.  Of je nu een particulier bent of een onderneming.

Voeling met kleine en middelgrote ondernemingen

Omdat we zelf een familiebedrijf én een kmo zijn, weten we hoezeer een goede service het verschil kan maken. Je komt niet terecht bij een groot bedrijf waar je een nummer bent, maar bij een kleine familieonderneming die iedere dag beoordeeld wordt op basis van haar dienstverlening.

We staan ook klaar voor grote ondernemingen

Als grote onderneming voel je je ook onmiddellijk thuis bij ons. Onze persoonlijke aanpak en efficiënte manier van werken maken ook voor grote ondernemingen het verschil!

Budgetvriendelijke prijzen

Wij hanteren marktconforme, eerlijke prijzen. In ruil krijgt u een onberispelijke service en huurt u nieuwe voertuigen.

Handige ligging vlakbij Antwerpen en ring van Antwerpen

Onze vestiging ligt ten noorden van Antwerpen, vlakbij de afrit Deurne aan de Antwerpse ring.

Makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer

Je kan ons ook makkelijk bereiken met het openbaar vervoer: met de trams 2, 3 en 6.

Onafhankelijke verhuurmaatschappij

Wij zijn een onafhankelijke verhuurmaatschappij. Dat maakt dat wij niet afhankelijk zijn van banken, verzekeringsmaatschappijen, automerken, invoerders of welke partijen dan ook. En dat maakt dat wij jou op een flexibele manier verder kunnen helpen voor een correcte prijs.

Snel en makkelijk huren voor korte of lange termijn

Je huurt bij ons vanaf 4 uur tot één jaar lang. En zelfs nog langer, want wij bieden ook leasing oplossingen aan. Of  je nu kort of lang huurt: de voortreffelijke dienstverlening blijft dezelfde.

Een gratis offerte voor de huur van je auto, bestelwagen, koelwagen, minibus of verhuiswagen?
Bel 03 641 96 00 of mail ons vandaag nog!