Langetermijnverhuur? Ook voor leasing is All Car Rent
Antwerpen jouw vertrouwde partner!

All Car Rent voor verhuur tot één jaar

Bij All Car Rent  huur je een auto, bestelwagen, koelwagen, verhuiswagen of minibus vanaf 4 uur (een halve dag) tot 1 jaar. U kunt dus makkelijk bij ons terecht voor verhuur van een halve dag, een dag, enkele dagen, een week, enkele weken, een maand, enkele maanden tot zelfs één jaar!

All Car Lease: leasingoplossingen en autoverhuur op lange termijn

Nog langer huren? Dan verwijzen we je graag door naar onze dochteronderneming: All Car Lease. All Car Lease biedt je net als All Car Rent  een uitstekende service voor  budgetvriendelijke prijzen.

Een gratis offerte voor de langetermijnverhuur van je auto, bestelwagen,
koelwagen, minibus of verhuiswagen?
Bel 03 641 96 00 of mail ons vandaag nog!


Menu

CORONA MAATREGELEN

Beste klant,

Zoals door de overheid bekend gemaakt, kijken wij er naar uit om onze deuren terug te mogen heropenen op maandag 04 mei.

Om u het meest efficiënt te kunnen helpen en de voorzorgen inzake veiligheid en gezondheid te kunnen garanderen vragen wij u om altijd een afspraak in te plannen. Zonder afspraak is het niet mogelijk om een voertuig te huren. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 03/641.96.00 of via info@allcarrent.be

Betalingen kunnen enkel via bankkaart (Bancontact, Visa, MasterCard) of via bankoverschrijving.

Voertuigen die ingeleverd worden vragen wij op de parking van Gamma te plaatsen (de code hiervan kan u telefonisch verkrijgen). De sleutel en de boorddocumenten mogen in onze rode brievenbus in de witte poort gestoken worden. Graag ontvangen wij een briefje met daarop de datum en het uur van terugbrengen.

Tot binnenkort!
Het All Car Rent team