All Car Rent : partner in autoverhuur aan bedrijven, kmo’s, eenmanszaken, bouwsector, scholen, universiteiten, verenigingen …

Autoverhuur aan bedrijven, kmo’s, eenmanszaken, …

Heb je voor je (nieuwe) medewerker een auto nodig? Een vervangwagen voor een auto in herstelling of een aanloopwagen in afwachting van de definitieve auto voor je werknemer?  Bij All Car Rent  kan je terecht voor autoverhuur op korte termijn en op middellange termijn.

Bestelwagen huren voor je onderneming, je bouwbedrijf, je eenmanszaak,…

Een bestelwagen nodig voor een grote levering? Een camionette huren om materiaal te vervoeren voor dat ene project? Wij beschikken over een groot assortiment bestelwagens die je makkelijk en snel kan huren voor een budgetvriendelijke prijs. Huur je camionette bij All Car Rent .

Zie je het groots(er)? Extra laadvolume nodig? Huur je verhuiswagen bij All Car Rent

Toch wat meer ruimte nodig dan de beschikbare plaats in een gewone bestelwagen? Omdat je een grote levering hebt bij een klant? Dan kan je ook bij ons terecht en kan je kiezen uit ons assortiment verhuiswagens voor verhuur.

Minibus huren voor je vereniging, sportclub, bouwonderneming, event, beurs, …

All Car Rent  is jouw partner voor het huren van een minibus. Heb je een minibus nodig om je personeel te vervoeren, om studenten of leerlingen voor een studieproject te verplaatsen, een minibus als shuttle voor je opendeurdag of event? Je sportclub heeft een uitwedstrijd en je wil graag samen verplaatsen? Voor al die gelegenheden verhuurt All Car Rent  minibussen aan bedrijven, scholen, universiteiten, verenigingen, sportclubs, …

Koelwagen huren voor je cateringbedrijf, voor je event of bedrijfsfeest, festival,  opendeurdag

Bij All Car Rent  kan je terecht voor de huur van je koelwagen. Heb je een opendeurdag gepland? Werk je als traiteur of cateringbedrijf heel wat leveringen af en wil je je etenswaren gekoeld vervoeren? Huur je koelwagen makkelijk en snel bij All Car Rent .

Een gratis offerte voor de huur van je auto, bestelwagen, koelwagen, minibus of verhuiswagen?
Bel 03 641 96 00 of mail ons vandaag nog!

Menu

CORONA MAATREGELEN

Beste klant,

Zoals door de overheid bekend gemaakt, kijken wij er naar uit om onze deuren terug te mogen heropenen op maandag 04 mei.

Om u het meest efficiënt te kunnen helpen en de voorzorgen inzake veiligheid en gezondheid te kunnen garanderen vragen wij u om altijd een afspraak in te plannen. Zonder afspraak is het niet mogelijk om een voertuig te huren. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 03/641.96.00 of via info@allcarrent.be

Betalingen kunnen enkel via bankkaart (Bancontact, Visa, MasterCard) of via bankoverschrijving.

Voertuigen die ingeleverd worden vragen wij op de parking van Gamma te plaatsen (de code hiervan kan u telefonisch verkrijgen). De sleutel en de boorddocumenten mogen in onze rode brievenbus in de witte poort gestoken worden. Graag ontvangen wij een briefje met daarop de datum en het uur van terugbrengen.

Tot binnenkort!
Het All Car Rent team