Minibus huren voor lange termijn? Bij All Car Rent huur je zo lang je wil!

Minibusje huren voor een lange periode?

  • Op zoek naar een minibusje voor je vakantie met het gezin?
  • Heb je een heuse roadtrip gepland met je vrienden?
  • Wil je je sportteam vervoeren bij wedstrijden op verplaatsing?
  • Zoek je een voordelige manier om je leerlingen te vervoeren tijdens een klasuitstap?
  • Wil je een minibus huren als shuttle voor je bedrijfsevent?

All Car Rent verhuurt minibussen voor particulieren, bedrijven, scholen, verenigingen en sportclubs. Bij ons geniet je van budgetvriendelijke huurprijzen en een persoonlijke, warme service. Laten we samen op zoek gaan naar de ideale huurwagen voor jouw unieke situatie.

minibus shuttle huren bedrijfsevent
aanbod huurauto's Merksem

All Car Rent: familiebedrijf met voeling voor particulieren en bedrijven

All Car Rent is een vriendelijk familiebedrijf dat als geen ander de noden van de kleine zelfstandige en de particuliere huurder kent. Bij All Car Rent ben je aan het juiste adres voor de huur van je auto, bestelwagen, verhuiswagen, minibus of koelwagen.

Renault Trafic minibus huren voor je vakantie

Onze Renault Trafic minibus heeft plaats voor negen personen. Dit verlengd model heeft een ruime bagageruimte, GPS-navigatie en airconditioning. Bij All Car Rent zijn al onze huurwagens bovendien nieuw. Wil je in alle luxe en comfort op reis vertrekken? Kies dan voor onze Renault Trafic minibus!

Bestelwagen huren voor een lange periode?

Wagenpark met meer dan 300 verschillende huurwagens

Van kleine stadsauto’s en ruime gezinswagens tot handige bestelwagens en andere bedrijfsvoertuigen: All Car Rent heeft voor elke gelegenheid de geknipte wagen. Kies uit meer dan 300 verschillende auto’s, bestelwagens, verhuiswagens, minibussen of koelwagens.

uitgebreid wagenpark All Car Rent
juiste bestelwagen voor elke klus All Car Rent

Voor elke klus de juiste camionette

Hoe groot is je vracht? Hoe zwaar zijn je materialen? Niet enkel de laadruimte en het laadvermogen van je bestelwagen spelen een belangrijke rol in je keuze: staan er bijvoorbeeld warme zomermaanden voor de deur? Kies dan voor een bestelwagen met airconditioning. De juiste bestelwagen met de juiste opties, die vind je bij All Car Rent.

Budgetvriendelijke bestelwagen huren voor een lange tijd

Een bestelwagen voor een lange termijn huren hoeft helemaal niet duur te zijn. Integendeel, bij All Car Rent hanteren we correcte prijzen: al vanaf €42 rij je naar buiten met een van onze bestelwagens. Huur je voor een langere periode? Dan geniet je van extra voordelen, want voor elke vijf dagen die je huurt, krijg je er van ons twee dagen gratis en voor niets bij!

Bestelwagen huren uit ons ruim assortiment?

Recente camionette huren voor een lange periode

Bij All Car Rent stellen we kwaliteit voorop en vind je enkel recente voertuigen. Kies het type en merk voertuig – met de opties die jij belangrijk vindt – en geniet van een zorgeloze huurperiode.

Langer dan een jaar huren? Ontdek onze leasingsoplossingen!

Wil je langer dan een jaar huren? Dochteronderneming All Car Lease biedt oplossingen voor autoverhuur op lange termijn. Lease gemakkelijk en snel een auto, bestelwagen of minibus zonder dat je zelf de investering hoeft te doen!

all car rent makkelijk bereikbaar

Je vindt ons aan de Ring van Antwerpen

Breng ons gerust een bezoekje en kies je bestelwagen uit ons wagenpark in Merksem. Je vindt ons via afrit Deurne op de Antwerpse Ring. Kom je liever met het openbaar vervoer zodat je direct de baan op kan? Neem dan tram 2, 3 of 6.

Huur onze bestelwagen voor zolang het nodig is