Koelwagen Renault Trafic huren? Snel en gemakkelijk koelwagens huren bij All Car Rent!

Op zoek naar een koelwagen?

  • Heb je een barbecue voor de hele familie gepland?
  • Sta jij in voor de catering van een prachtig trouwfeest?
  • Wil je etenswaren veilig en gekoeld naar je restaurant vervoeren?
  • Verras je graag je medewerkers op het bedrijfsevent met verse hapjes en drank?

Kortom: ben je op zoek naar een betaalbare oplossing om je etenswaren gekoeld te bewaren en vervoeren? Huur dan een koelwagen van All Car Rent: wij hebben kwaliteitsvolle, scherp geprijsde koelwagens te huur voor particulieren, bedrijven, traiteurs, restaurants en scholen.

etenswaren vervoeren koelwagen
aanbod huurauto's Merksem

All Car Rent: ervaren familiebedrijf voor particulieren en bedrijven

All Car Rent is een warm familiebedrijf in Merksem met jarenlange ervaring in autoverhuur. Wij ondersteunen zowel particulieren als ondernemers en bieden voor elke unieke gelegenheid de perfecte huurwagen.

Renault Trafic Cool huren: kwaliteit en gemak verzekerd!

Ontdek de Renault Trafic Cool: deze bestelwagen met koeltechnologie is de perfecte oplossing voor wie veilig etenswaren wil vervoeren en bewaren. Heb je voor een event de koelwagen langer dan een dag nodig? Sluit de wagen dan aan op het stroomnet en je voedingswaren blijven de hele nacht koel.

tot -18°C

3 zitplaatsen

800 kg laadvermogen

met stroomkabel

Renault Trafic koelwagen huren voor je event?

Groot aanbod huurwagens en koelwagens

Bij All Car Rent hebben we een ruim aanbod aan huurwagens. Van kleine stadswagens en gezinswagens tot allerhande bedrijfsvoertuigen. Al onze auto’s zijn nieuw – of zo goed als nieuw – en zijn standaard uitgerust met airconditioning en navigatie. Is onze Renault Trafic Cool niet de koelwagen die je zoekt? Neem dan gerust een kijkje naar onze andere koelwagens.

All Car Rent groot aanbod huurwagens

Hoeveel kost een Renault Trafic koelwagen huren?

Bij All Car Rent hanteren we altijd de scherpste prijzen en geven we de beste service. Vanaf €75 per dag is de Renault Trafic Cool al van jou. Heb je de koelwagen voor een langere periode nodig? Dan geniet je van een nog voordeligere prijs: voor elke vijf dagen dat je onze koelwagen huurt, krijg je er twee gratis bij!

Een budgetvriendelijke Renault Trafic koelwagen huren?

Huur onze Renault Trafic koelwagen voor een lange periode

Soms heb je een koelwagen nodig voor een avond of een druk weekend, maar soms zoek je een oplossing voor een lange periode. Bij All Car Rent huur je onze wagens zolang het nodig is! Heb je onze koelwagen langer dan een jaar nodig? Bekijk dan zeker onze leasing mogelijkheden.

AC goede bereikbaarheid

Makkelijk bereikbaar via de Ring van Antwerpen

Je vindt ons ten Noorden van Antwerpen aan de Antwerpse Ring afrit Deurne. Kom je liever met het openbaar vervoer? Neem dan tram 2, 3 of 6 en bent zo bij ons. Tot binnenkort!

Renault Trafic koelwagen huren voor een lange termijn?