Hybride auto huren? Ga voor een Toyota Hybrid bij All Car Rent!

Hybride auto huren als vervangwagen of aanloopwagen

  • Zoek je een auto voor middellange of langetermijnhuur?
  • Fiscaal voordelig een auto huren voor jezelf of je werknemer?
  • Een auto huren als vervangwagen of aanloopwagen?

Dan is een Toyota hybride van All Car Rent een perfecte keuze. We leggen je uit waarom!

Toyota hybride auto huren
hybride auto fiscaal voordeel

Fiscaal voordeel

Als ondernemer ben je absoluut geïnteresseerd in de fiscale gevolgen van de huur van een auto. Onze Toyota hybride auto’s huren betekent dus in de eerste plaats een fiscaal voordeel. Een hybride auto heeft een lagere CO2-uitstoot en geeft daarom recht op een hogere aftrekbaarheid van de autokosten en brandstofkosten.

Heel comfortabel rijden dankzij de zichzelf opladende batterij

In een hybride Toyota rijd je trouwens heel comfortabel. Zo is een Toyota hybride muisstil. En wat nog comfortabeler is dan bij andere hybride auto’s op de markt: deze hybride laadt zichzelf op! U hoeft hem dus niet in het stopcontact te steken. Iedere keer als u ermee rijdt, laadt de batterij vanzelf op.

zichzelf opladende batterij
Toyota Corolla hatchback hybride zuinig rijden
foto: website Toyota

Heel zuinig rijden

Dat maakt ook dat de Toyota hybride heel zuinig rijdt. Want je rijdt dan het grootste deel van de tijd elektrisch. Onderzoek laat zien dat je tot wel 60% van de tijd elektrisch rijdt. Zonder zelf de auto te moeten opladen. Elektrisch rijden staat natuurlijk ook gelijk aan niet rijden op brandstof. En meteen geniet u dus ook van een beduidend lagere brandstofkost.

Duurzaam en milieuvriendelijk rijden

Voor de ondernemer die duurzaam wil rijden en met respect voor het milieu, is dit de ideale huurwagen. Want uw auto stoot veel minder CO2 uit. Vooral als u in een stad rondrijdt of in de file staat. Want dan rijdt u puur op elektriciteit en verbruikt u geen benzine.

duurzaam milieuvriendelijk rijden

Ideaal voor langetermijnhuur

Een Toyota hybride huren is ideaal als u voor langere tijd een vervangauto of een aanloopwagen nodig hebt. Dit zijn heel recente auto’s die alles in huis hebben om comfortabel, zuinig én fiscaal gunstig te rijden. Perfect toch als u voor langere tijd een huurauto nodig hebt?

Toyota Corolla Touring Sports hybrid huren
foto: website Toyota

Hoe lang kan ik een hybride auto huren?

Zo lang als u uw hybride auto nodig heeft. All Car Rent is sterk in verhuur hybride auto’s op lange termijn. Wij hebben voldoende auto’s in voorraad om ze voor langere termijn te kunnen verhuren. U huurt bij ons uw hybride auto zolang u wilt: een week, verschillende weken, een maand, een paar maanden tot een jaar.

Nog zuiniger rijden dankzij onze scherpe prijzen

Bij All Car Rent krijgt u sowieso al een scherpe prijs als u een hybride auto huurt voor een dag of enkele dagen of een weekend of enkele weken, … Wilt u een hybride auto huren voor een nog langere periode? Enkele maanden tot zelf een jaar of langer? Dan zorgen wij voor nog scherpere huurprijzen!

All Car Rent scherpe prijzen autoverhuur