Op zoek naar een camionette te huur in Antwerpen? Kies voor het voordelige aanbod camionettes van All Car Rent!

Camionette nodig voor je verhuis of vervoer van je goederen?

Zoek je een camionette te huur in Antwerpen voor een verhuizing, transport of een ander doel? All Car Rent is the place to be om een camionette te huren tegen een scherpe prijs. Wij bieden een breed scala aan camionettes, passend bij iedere situatie. Daarnaast zorgen wij voor een uitstekende service en een persoonlijke benadering.

Jouw voordelen als je een camionette huurt bij All Car Rent

Scherpe prijzen vanaf €48 incl. btw

Verzekering is altijd inbegrepen

7 dagen huren = 5 dagen betalen + 2 dagen gratis!

Ook verhuur in het weekend

camionette huren Antwerpen

Bekijk hier ons voordelig aanbod camionettes te huur voor Antwerpen

Ontdek ons aanbod aan camionettes te huur in Antwerpen

All Car Rent heeft een uitgebreid aanbod aan camionettes te huur. Of je nu een kleine bestelwagen nodig hebt voor een kleine klus of een grote bestelwagen voor een verhuizing, bij ons vind je de perfecte camionette. Maak je keuze uit de volgende modellen:

camionette huren Antwerpen

Offerte op maat voor jouw huur van je camionette in Antwerpen

Wanneer je een camionette wil huren in Antwerpen, maken wij graag een offerte op maat voor jou. Het enige wat je hoeft te doen, is de gewenste camionette selecteren en het offerteformulier invullen. Vermeld daarbij de huurperiode, het tijdstip van ophalen en inleveren en je persoonsgegevens. Wij zorgen voor een duidelijke offerte op maat!

Persoonlijke service bij All Car Rent

Bij All Car Rent ben je geen nummer. In tegenstelling tot grote autoverhuurbedrijven, bieden wij een persoonlijke service en benadering. We leren onze klanten graag kennen, zodat we je nog beter kunnen helpen. Bij ons sta je als klant écht centraal.

aanbod huurauto's Merksem

Voordelig je camionette huren in Antwerpen?
Kies uit ons uitgebreid gamma van voertuigen

bouwbedrijf bestelwagen camionette huren lange termijn

En we verhuren ook camionettes aan onze zakelijke klanten

Naast particuliere klanten bedienen wij ook graag zakelijke klanten. Wij begrijpen als familiebedrijf hoe belangrijk een persoonlijke benadering is en dragen dit ook uit naar onze zakelijke relaties. Ook jou voorzien we graag van een glimlach en topservice!

Voordelige camionette te huur voor Antwerpen

Woon je in of rond Antwerpen? Dan heb je geluk, want dan is All Car Rent voor jou dé plek om een bestelwagen te huren. Je kiest uit een ruim aanbod van kleine tot grote camionettes en dat voor een scherpe prijs. Als je voor een lange termijn huurt (vanaf 5 dagen), dan krijg je altijd extra huurdagen er gratis bij. En een verzekering is ook altijd inbegrepen in onze prijs.

auto huren budgetvriendelijk

All Car Rent: goed bereikbaar in Antwerpen en errond

Ons depot is goed bereikbaar vanuit de invalswegen rond Antwerpen en ligt vlak naast de Antwerpse Ring, vlakbij het Sportpaleis. Ook met tram 2, 3 of 6 ben je in een mum van tijd bij ons. Zo makkelijk en snel kan je bij ons je camionette huren!

Kies hier je geschikte camionette te huur!