Frigowagen huren? Reken op All Car Rent!

Gekoeld transport in en rond Antwerpen nodig? Huur een moderne, energiezuinige koelwagen bij All Car Rent!

Ben je op zoek naar de perfecte oplossing voor je gekoelde transport in en rond Antwerpen? All Car Rent heeft dé ideale oplossing voor jou: een koelbus of frigowagen huren! Met ons uitgebreid aanbod aan moderne, betrouwbare en energiezuinige frigowagens beschik jij over precies het juiste vervoer voor je gekoelde goederen.

Bekijk hier onze frigowagens en kies je favoriet!

Waarom zou je je een frigowagen huren bij All Car Rent?

Uitgebreid aanbod

Bij All Car Rent hebben we een breed scala aan koelwagens, koelbussen en frigowagens voor verhuur. Onze vloot omvat zowel kleine als grote koelwagens:

Ervaring en expertise

All Car Rent is al jarenlang dé specialist op het gebied van frigowagenverhuur in Antwerpen en omstreken. Dankzij onze uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van frigowagens, krijg je de beste service en het accuraatste advies.

Flexibiliteit

We bieden flexibele huuropties aan, zowel voor korte als lange termijn. Zo huur je een frigowagen voor één dag, een week, een maand of zelfs langer.

Waarom huren bij All Car Rent
aanbod koelwagens All Car Rent

Koelbus huren in Antwerpen

Onze Mercedes Sprinter Cool is een bescheiden koelbus. Toch volstaat een rijbewijs B om er mee te rijden. Een koelbus huren is de perfecte keuze voor het vervoeren van middelgrote hoeveelheden gekoelde producten. Onze koelbussen zijn voorzien van geavanceerde, moderne koelsystemen die daarenboven ook nog eens heel zuinig in energieverbruik zijn.

Grote ladingen die gekoeld vervoerd moeten worden

Voor het vervoeren van grotere hoeveelheden gekoelde goederen, biedt een frigowagen de ideale oplossing. Deze ruime voertuigen zijn uitgerust met krachtige koelsystemen en zijn in staat om grote ladingen te vervoeren, terwijl ze tegelijkertijd zorgen voor een stabiele temperatuur in de laadruimte.

etenswaren vervoeren koelwagen

Hoe een frigowagen huren bij All Car Rent?

Het huren van een koelwagen bij All Car Rent is heel eenvoudig. Je kan ons simpelweg bellen of een e-mail sturen om je reservering te plaatsen. Wij zorgen er dan voor dat je frigowagen op de door jou gewenste datum en tijd voor je klaarstaat.

Een offerte aanvragen voor je frigowagen of al reserveren via onze website

En, last but not least, is het ook simpel en snel om via onze website te reserveren:

  • Surf naar onze pagina over frigowagens
  • Selecteer de frigowagen die past bij je behoeften en klik op meer info.
  • Voer onder ‘Ontvang je offerte’ de gewenste huurperiode in en je gegevens in. We sturen je snel een offerte door.
  • Of klik meteen op ‘Reserveer je auto’, vul je gegevens in en wij reserveren je frigowagen meteen voor jou!

Reserveer vandaag nog jouw frigowagen, koelkar of koelbus bij All Car Rent!