Bestelwagen met laadklep huren? All Car Rent helpt je verder!

verhuiswagen huren

Te huur: bestelwagen met laadklep!

  • Zwaardere goederen vervoeren?
  • Zoek je een bestelwagen met laadklep te huur?

Bij All Car Rent huur je moeiteloos en snel een bestelwagen met laadklep, ideaal voor het makkelijk laden en vervoeren van goederen. Met onze persoonlijk service en flexibele verhuurtermijnen maken wij het huren van een bestelwagen met laadklep eenvoudig en zorgeloos.

Bij All Car Rent huur je budgetvriendelijk een bestelwagen met of zonder laadklep

Zowel als particulier of als ondernemer ben je bij ons aan het goede adres voor verhuur van je bestelwagen met laadklep. Ontdek onze uitstekende voorwaarden voor verhuur van een bestelwagen met en zonder laadklep:

Vanaf €86 incl. btw

7 dagen auto huren = 5 dagen betalen + 2 dagen gratis!

Huur ook in het weekend

verhuiswagen met laadklep huren

Bestelwagen met laadklep huren?
Bekijk hier ons uitgebreid aanbod bestelwagens

bestelwagen huren rijbewijs B

Bestelwagen met laadklep rijbewijs B

Het type bestelwagen met laadklep dat wij verhuren is dus geschikt voor chauffeurs met enkel een rijbewijs B op zak. Je hoeft ons ook geen machtigingen of andere zaken voor te leggen. Als wij je rijbewijs B en identiteitskaart te zien krijgen, is dat voldoende. Een verzekering is ook altijd inbegrepen in de kost van de verhuur van je bestelwagen met laadklep. Check deze comfortabele en heel ruime Mercedes Sprinter 511  Cdi met laadklep geschikt voor rijbewijs B.

Voordelen van een bestelwagen met laadklep huren

Het huren van een bestelwagen met laadklep biedt heel wat voordelen:

Gemakkelijk laden en lossen:

dankzij de laadklep wordt het laden en lossen van zwaardere goederen een stuk eenvoudiger. Je hoeft je geen zorgen te maken over het tillen van zware objecten. En het bespaart je ook nog eens heel wat tijd en moeite.

Enkel een rijbewijs B vereist:

onze bestelwagens met laadklep zijn geschikt voor chauffeurs met rijbewijs B. Dat is goed nieuws! Zo heb je geen speciaal rijbewijs nodig om met een van onze bestelwagens met laadklep de weg op te gaan.

Veelzijdigheid:

een bestelwagen met laadklep is geschikt voor verschillende soorten transport. Denk maar aan het verhuizen van meubels, het leveren van bouwmaterialen of het opstellen en aankleden van een beursstand of event.

waarom kiezen voor All Car Rent

Waarom kiezen voor All Car Rent?

  1. Ruime keuze aan bestelwagens met en zonder laadklep: Bij All Car Rent beschikken we over een uitgebreid aanbod aan bestelwagens met en zonder laadklep. Onze vloot omvat zowel kleinere als grotere bestelwagens. Zo vind je altijd de perfecte oplossing voor je specifieke transportbehoeften.
  1. Ervaring en expertise: All Car Rent is al jaren dé specialist op het gebied van bestelwagenverhuur in Antwerpen en omstreken. Dankzij onze uitgebreide ervaring en expertise in de verhuur van bestelwagens met en zonder laadklep krijgt u altijd een persoonlijke service en advies krijgt.
  2. Flexibele verhuurtermijnen: behoeften variëren. Daarom bieden wij flexibele huuropties aan, zowel voor korte als lange termijn. Zo huur je een bestelwagen met laadklep voor één dag, een week, een maand of zelfs langer.

En bovenal: we zijn zo makkelijk bereikbaar om je bestelwagenverhuur te regelen!

Op verschillende vlakken zijn we makkelijk bereikbaar. Het is heel simpel om ons te bereiken om je bestelwagen met laadklep te huren. Je belt ons op +32 (0)3 641 96 00 of stuurt een mail of nog sneller: je reserveert je bestelwagen met laadklep via onze website. Hoe ga je te werk?

Volg deze stappen om je bestelwagen te reserveren:

  • Surf naar ons ruim aanbod verhuurbestelwagens voor Antwerpen
  • Kies de bestelwagen die past bij je behoeften en klik op meer info.
  • Voer onder ‘Ontvang je offerte’ de gewenste huurperiode in en je gegevens in. We sturen je snel een offerte door.
  • Of klik meteen op ‘Reserveer je auto’, vul je gegevens in en wij reserveren je bestelwagen meteen voor jou!

Of je komt gewoon bij ons langs en we regelen het voor jou. We zijn gelegen vlakbij de Antwerpse Ring en het Sportpaleis. We zijn iedere dag open van 8u tot 12u en van 13u tot 17u30. Op zaterdag sluiten we een uurtje vroeger: om 16u30. Op zon- en feestdagen zijn we gesloten. Tot gauw!

Bestelwagen met of zonder laadklep huren uit ons ruim assortiment?
Kies je ideale bestelwagen!