Bestelwagen huren voor een lange termijn? Bij All Car Rent huur je zolang je wil!

Op zoek naar een bestelwagen?

  • Wil je voor een lange periode goederen vervoeren?
  • Heb je een bouwbedrijf en staan er heel wat drukke maanden voor de boeg?
  • Is je bestelwagen in herstelling en heb je intussen een extra camionette nodig?

Zoek je een huurbestelwagen voor een lange periode? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. All Car Rent heeft een ruim assortiment bestelwagens en huurauto’s voor verhuur op lange termijn. We hanteren bovendien scherpe prijzen en geven steevast een uitstekende service.

bouwbedrijf bestelwagen camionette huren lange termijn
aanbod huurauto's Merksem

Langetermijnverhuur: huur je camionette zolang het nodig is

Extra camionette nodig voor een aantal weken, een paar maanden of zelfs langer? Bij All Car Rent huur je een bestelwagen voor een halve dag tot een volledig jaar. Op deze manier overbrug je gemakkelijk drukke periodes en hoeft je werk nooit stil te liggen.

All Car Rent: ervaren autoverhuurder voor bedrijven en particulieren

All Car Rent heeft als familiebedrijf voeling met ondernemers en particulieren. Wij weten als geen ander hoe belangrijk een persoonlijke service is. Wij gaan graag met jou op zoek naar de juiste huuroplossing voor je specifieke noden.

Bestelwagen huren voor een lange periode?

Wagenpark met meer dan 300 verschillende huurwagens

Van kleine stadsauto’s en ruime gezinswagens tot handige bestelwagens en andere bedrijfsvoertuigen: All Car Rent heeft voor elke gelegenheid de geknipte wagen. Kies uit meer dan 300 verschillende auto’s, bestelwagens, verhuiswagens, minibussen of koelwagens.

All Car Rent groot aanbod huurwagens
juiste bestelwagen voor elke klus All Car Rent

Voor elke klus de juiste camionette

Hoe groot is je vracht? Hoe zwaar zijn je materialen? Niet enkel de laadruimte en het laadvermogen van je bestelwagen spelen een belangrijke rol in je keuze: staan er bijvoorbeeld warme zomermaanden voor de deur? Kies dan voor een bestelwagen met airconditioning. De juiste bestelwagen met de juiste opties, die vind je bij All Car Rent.

Budgetvriendelijke bestelwagen huren voor een lange tijd

Een bestelwagen voor een lange termijn huren hoeft helemaal niet duur te zijn. Integendeel, bij All Car Rent hanteren we correcte prijzen: al vanaf €42 rij je naar buiten met een van onze bestelwagens. Huur je voor een langere periode? Dan geniet je van extra voordelen, want voor elke vijf dagen die je huurt, krijg je er van ons twee dagen gratis en voor niets bij!

auto huren budgetvriendelijk

Bestelwagen huren uit ons ruim assortiment?

Recente camionette huren voor een lange periode

Bij All Car Rent stellen we kwaliteit voorop en vind je enkel recente voertuigen. Kies het type en merk voertuig – met de opties die jij belangrijk vindt – en geniet van een zorgeloze huurperiode.

Langer dan een jaar huren? Ontdek onze leasingsoplossingen!

Wil je langer dan een jaar huren? Dochteronderneming All Car Lease biedt oplossingen voor autoverhuur op lange termijn. Lease gemakkelijk en snel een auto, bestelwagen of minibus zonder dat je zelf de investering hoeft te doen!

AC goede bereikbaarheid

Je vindt ons aan de Ring van Antwerpen

Breng ons gerust een bezoekje en kies je bestelwagen uit ons wagenpark in Merksem. Je vindt ons via afrit Deurne op de Antwerpse Ring. Kom je liever met het openbaar vervoer zodat je direct de baan op kan? Neem dan tram 2, 3 of 6.

Huur onze bestelwagen voor zolang het nodig is