Auto huren in Schilde? Kies All Car Rent, het autoverhuurbedrijf van Merksem!

Autoverhuur in Schilde? All Car Rent is jouw specialist!

Sinds jaar en dag verhuren wij auto’s op onze locatie in Merksem. We doen dat voor een vriendelijke prijs én een uitstekende service. Bovendien kies je bij ons uit een groot assortiment van meer dan 300 huurauto’s! En dat voor korte en lange termijn!

Waarom kiezen voor een huurauto van All Car Rent in Schilde?

vanaf €46 incl. btw

verzekering inbegrepen

7 dagen auto huren = 6 dagen betalen + 1 dag gratis!

ook in het weekend

Bekijk hier ons aanbod autoverhuur voor Schilde

Wat voor auto je ook wilt huren

Ben je op zoek naar een kleine huurauto? Een grote huurwagen waarin ook je kinderen en bagage passen? Of wil je graag een minibus huren om met enkele vrienden erop uit te trekken? Bij All Car Rent vind je de perfecte huurwagen:

  • gezellige stadsauto
  • grote gezinswagen
  • nog grotere minibus
  • handige verhuiswagen
  • ….
verhuiswagen huren

Check onze huurwagens voor Schilde

auto met automaat huren

Een automaat huren? Ook bij All Car Rent in voor uw huurauto in Schilde!

Ook in ons assortiment: huurauto’s met een automaat! Heel wat chauffeurs verkiezen een automaat. Dat is heel begrijpelijk want een automaat is lekker comfortabel, makkelijk als je in de file staat en een plezier om mee rond te rijden. In ons gamma vind je heel wat automaten!

Budgetvriendelijk je auto huren mét verzekering inbegrepen

Voor een correcte prijs je auto huren? Dat doe je bij ons! Je huurt al een handige stadsauto vanaf €46 per dag. Verzekering inbegrepen! Zo hoef je je geen zorgen te maken en rijd je onbekommerd rond hoe lang en hoe ver je maar wilt. Voor autoverhuur op langere termijn hebben we wel heel interessante prijzen! Zo betaal je maar 6 dagen als je 7 dagen huurt. Je krijg dus 1 dag gratis. Huur je je auto voor een maand, dan betaal je maar 18 dagen! Supervoordelig!

autoverzekering inbegrepen autoverhuur
auto huren weekend

Je auto huren in Schilde? Ook in het weekend!

Ook in het weekend kan je bij All Car Rent terecht om een auto te huren. Wij zijn op zaterdag de hele dag open! Een auto huren voor het hele weekend? No problem! Je haalt je auto op vanaf vrijdag 16u en je kan hem terug inleveren tot maandagmorgen 9u. Al op zondag inleveren? Je laat simpelweg je sleutel achter in onze speciale sleutelbus!

Kies hier je huurwagen uit ons gamma
van meer dan 300 voertuigen!