Auto huren in Wommelgem? Kies All Car Rent, het autoverhuurbedrijf voor Wommelgem en omgeving!

Een auto nodig? All Car Rent is jouw specialist in autoverhuur!

Bij All Car Rent huur je makkelijk en snel een auto voor een dag, een week, een paar weken tot zelfs enkele maanden. Wij zijn een gevestigde waarde in het Antwerpse en bekend om onze uitstekende service, kwalitatieve huurauto’s en ons uitgebreid assortiment.

Waarom een auto huren bij All Car Rent vlak bij Wommelgem?

vanaf €54 incl. btw

verzekering is altijd inbegrepen

7 dagen auto huren = 6 dagen betalen + 1 dag gratis

verhuur ook in het weekend!

auto huren autoverhuur All Car Rent

Bekijk hier ons aanbod autoverhuur voor Wommelgem

Huur de auto, bestelwagen, minibus, verhuiswagen die jij nodig hebt!

Een kleine stadsauto huren voor een dag? Een minibus waarin je met het hele gezin op vakantie kunt? Een handige camionette huren om klussen te doen? Een koelwagen huren om voldoende drank te kunnen koelhouden op je feestje? Of een kleine verhuiswagen om zelf je verhuis te doen?

Bij All Car Rent vlak bij Wommelgem huur je de auto die jij nodig hebt:

verhuiswagen huren All Car Rent

Check onze huurauto’s voor Wommelgem

zuinige hybride wagen huren All Car Rent

Nieuw in ons assortiment: de hybride huurauto!

Bij All Car Rent kan je zelfs een hybride auto huren. Helemaal top, zo’n hybride Toyota, als je graag duurzaam, ecologisch en zuinig rondrijdt. In ons aanbod hebben we twee hybride Toyota’s ter beschikking: de Toyota Corolla Hatchback 1.8 hybride en de Toyota Corolla Touring Sports 1.8 Hybride.

Het grote voordeel van deze hybride auto’s: je hoeft ze niet in het stopcontact te steken. Ze laden zichzelf op tijdens het rijden!

Budgetvriendelijk je auto huren in Wommegem

Bij All Car Rent huur je een kleine auto vanaf 54 euro per dag. En bij ons is je verzekering altijd inbegrepen. Zo kan je zorgeloos de weg op hoe lang of hoe ver je ook rijdt. Wil je je auto langer huren dan een dag?

We hebben nog scherpere prijzen als  je voor langere termijn huurt. 7 dagen je auto huren is bij ons gelijk aan maar 6 dagen betalen! Ook als je een maand je auto huurt, geniet je van heel wat korting! Informeer naar onze supervoordelige prijzen inclusief onze superservice!

auto huren budgetvriendelijk
auto huren in weekend All Car Rent

Je auto huren in Wommelgem? Ook in het weekend!

Je kan bij ons ook in het weekend je auto huren. Op zaterdag zijn we een hele dag open. Op zondag  zijn we gelsoten, maar je auto terugbrengen op zondag is geen probleem. We hebben een speciale sleutelbus om je sleutels in achter te laten.

Makkelijk bereikbaar vanuit Wommelgem

All Car Rent ligt vlak naast de Antwerpse Ring (afrit Deurne) en is ook makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer (tram 2, 3 en 6). Je auto reserveer je makkelijk en snel online of ter plaatste in ons depot. Kom gerust langs om je ideale huurauto uit te kiezen!

AC goede bereikbaarheid

Kies hier je huurauto uit ons gamma
van meer dan 300 voertuigen!