Auto huren in Wijnegem? All Car Rent!

All Car Rent: uw specialist autoverhuur in de buurt van Wijnegem

Wil je graag een auto huren in Wijnegem? Dan reken je op All Car Rent. Ons depot ligt vlakbij Wijnegem en is makkelijk bereikbaar. All Car Rent vind je vlak bij het Sportpaleis aan de afrit Deurne-Merksem van de Ring van Antwerpen. Of je komt met tram 2, 3 of 6.

Waarom kiezen voor een huurauto van All Car Rent nabij Wijnegem?

vanaf €54 incl. btw

verzekering is altijd inbegrepen

7 dagen auto huren = 6 dagen betalen + 1 dag gratis

ook in het weekend voordelig huren

Bekijk hier ons aanbod autoverhuur voor Wijnegem

Welke auto wil je huren?

Wil je graag een ruim minibusje om met de vriendenclub op uitstap te gaan? Een koelwagen voor het weekend om de drankjes van je feestje koel te houden? Een verhuiswagen om het kot van je zoon of dochter van meubels te voorzien? All Car Rent heeft alles in huis. Bij ons zit je goed voor de huur van je:

 • auto
 • koelwagen
 • hybride auto
 • verhuiswagen
 • bestelwagen
 • minibus
bestelwagen huren verhuis All Car Rent
zuinige hybride wagen huren All Car Rent

Wat kost het om een auto te huren?

Bij ons huur je al een auto vanaf 54 euro per dag. Nieuw in ons aanbod zijn onze hybride verhuurauto’s. Heel voordelig want je hoeft minder te tanken en je hoeft deze auto’s ook niet in het stopcontact te steken want ze laden zichzelf op tijdens het rijden. Je verzekering is trouwens ook altijd inbegrepen.

Voordelig huren voor lange termijn

Bij All Car Rent huur je ook heel voordelig voor een langere termijn. Als je huurt voor 7 dagen, hoef je maar 6 dagen te betalen. Vanaf een maand huren, betaal je maar voor 18 dagen. Over voordelig gesproken!

voordelig huren op lange termijn All Car Rent
aanbod huurauto's Merksem

Service en een grote keuze in ons depot

Bij ons huur je niet alleen heel voordelig. Je krijgt er een ook onze gerenommeerde service gratis bij. En je kan altijd kiezen uit een heel groot assortiment huurauto’s. Weet je niet wat kiezen? We helpen je graag persoonlijk verder in ons groot depot in Merksem. En we maken graag een aantrekkelijk voorstel voor jou!

Kies hier je huurauto uit ons gamma
van meer dan 300 voertuigen!

Auto huren weekend

Wil je je auto huren tijdens het weekend? Wij zijn ook op zaterdag open. Je auto huren voor een weekend? Afhalen kan dan op vrijdag vanaf 16u. Je huurauto terug inleveren kan tot maandag 9u. Als je liever op zondag je auto terugbrengt, dan laat je de auto achter op onze parking en de sleutel deponeer je in onze sleutelbus. Zo makkelijk is een auto huren bij All Car Rent.

auto huren antwerpen merksem all car rent
auto huren autoverhuur All Car Rent

Jouw voordelen als je bij ons een auto huurt

Woon je in Wijnegem en ben je van plan een auto te huren? Als je voor All Car Rent kiest, kan je genieten van heel wat voordelen:

 • We geven je een duidelijke prijs!
 • Je huurt je auto altijd voordelig.
 • Je rijdt rond in een recente, goed onderhouden en comfortabele huurwagen.
 • Je kiest jouw ideale huurauto uit ons ruim aanbod personenwagens, camionettes, verhuiswagens, minibusjes en koelwagens.
 • Je verzekering is altijd inbegrepen.

Check onze huurauto’s voor Wijnegem