Comfortabele auto huren voor een jaar? Bij All Car Rent!

auto huren voor een jaar

Vlot en eenvoudig een auto huren voor 1 jaar

  • Loopt de wachttijd voor je nieuwe wagen op en zoek je een aanloopwagen?
  • Wil je voor een langere tijd gerust de baan op met een comfortabele, recente huurwagen?
  • Heb je geen zin in een leasecontract en wil je snel en eenvoudig een auto huren?

Dan ben je bij All Car Rent aan het juiste adres. Bel of mail ons. We maken graag een vrijblijvende offerte voor de auto die het best past bij jouw vraag. Bij All Car Rent huur je vlot en aan de beste prijzen.

Jouw betrouwbare partner voor autoverhuur

Bij All Car Rent vind je de beste prijzen én een persoonlijke service. Zo ben je niet alleen zeker van de beste deals, maar vind je in ons ook een betrouwbare partner.
All Car Rent heeft meer dan 50 jaar ervaring in autoverhuur aan particulieren en bedrijven. We maken graag tijd om te luisteren naar onze klanten. Zo weten we wat belangrijk voor je is en kunnen we samen met jou de ideale wagen voor jouw unieke situatie zoeken.

Auto huren voor je bedrijf of voor jezelf voor 1 jaar?
Krijg hier je vrijblijvende offerte!

minibus shuttle huren bedrijfsevent

Ruime keuze uit meer dan 300 verschillende wagens

Een SUV of een kleinere stadswagen, een hybride wagen, minibus of een bestelwagen: wat je ook zoekt, All Car Rent heeft het! Naar welk type wagen je voorkeur ook uitgaat, in ons uitgebreid wagenpark vind je gegarandeerd je ideale auto.

Al aan Renault gedacht?

Bij verhuur op lange termijn zijn er twee auto’s die opmerkelijk meer aandacht krijgen: de Renault Captur en de Renault Kangoo. Zie je jezelf al in één van deze wagens rondrijden?

  • De Renault Captur is een uitermate comfortabele wagen met een gespierd silhouet en een verfijnd interieur. Deze wagen heeft GPS-navigatie, airconditioning, cruise control en een achteruitrijcamera.
  • De Renault Kangoo is vooral gekend om zijn praktische troeven. De wagen beschikt ook over fris infotainment, moderne motoren, airconditioning en GPS-navigatie.
auto met gps huren

Auto huren voor een jaar?
Huur je auto bij All Car Rent!

Deze voordelen van All Car Rent al ontdekt?

Heldere, scherpe prijzen vanaf € 54 incl. btw. In jouw offerte staat hoeveel een maand autohuur je exact zal kosten. Geen verrassingen bij All Car Rent!

Hoe langer je huurt, hoe voordeliger! Wanneer je een auto voor een maand huurt, betaal je maar 18 dagen! Huur je een auto voor een week, dan betaal je 6 dagen.

We staan voor kwaliteit en comfort! De huurauto’s van All Car Rent zijn stuk voor stuk recente, comfortabele wagens.

Verzekering en onderhoudskosten Zo ga jij gerust de baan op!

auto leasen All Car Lease

Kies je huurauto in ons wagenpark vlakbij Antwerpen

Zin om tot bij ons te komen en zelf je huurauto uit te kiezen? In ons wagenpark vind je meer dan 300 verschillende huurauto’s! Naast personenwagens, verhuren we ook bestelwagens, verhuiswagen, minibusjes, koelwagens en hybride auto’s.

All Car Rent ligt aan de Ring van Antwerpen via afrit Deurne. Kom je met het openbaar vervoer? Neem dan tram 2, 3 of 6. Tot gauw!

Auto langer dan 1 jaar nodig? Ga eens kijken bij All Car Lease!

Zoek je een wagen waarmee je langer dan 12 maanden de baan op wil? Bij All Car Lease, onze dochteronderneming, lease je vlot en eenvoudig een auto voor langer dan 1 jaar.

hybride auto fiscaal voordeel

Auto huren voor 1 jaar?
Check ons aanbod voor je bedrijf én voor jezelf!