Auto huren in Merksem? All Car Rent!

Autoverhuur Merksem: All Car Rent verhuurt auto’s

Woont u in Merksem of in een van de omliggende gemeentes? En wilt u graag een auto huren in Merksem? Dan bent u bij All Car Rent aan het goede adres.

Bekijk hier ons aanbod autoverhuur voor Merksem

Ruim aanbod huurauto’s in Merksem

Wij hebben honderden auto’s in ons aanbod. Voor ieder wat wils: van kleine, handige stadsauto tot ruime gezinsauto met 5 plekken op meer. Ons wagenpark is nieuw en tal van onze auto’s beschikken over handige opties zoals GPS navigatie.

aanbod huurauto's Merksem

Check onze huurauto’s voor Merksem

Automaat huren in Merksem

Bent u op zoek naar een auto met automaat om te huren? Dan vindt u bij ons tal van auto’s met automaat. Kleine auto’s waarmee u makkelijk in ’t Stad kunt rondrijden, en ook heel wat grote gezinswagens en ruime sedans.

automaat huren

Scherpe prijzen voor auto huren in Merksem

Een auto huren voor een scherpe prijs? All Car Rent garandeert u altijd een scherpe prijs voor een prima service.

All Car Rent is open tijdens het weekend

Ook op zaterdag zijn wij open en kunt u bij ons uw auto huren. Op zondag zijn we gesloten, maar kunt u de auto wel terug inleveren. U kan de auto parkeren op de parking van Gamma en de sleutel achterlaten in onze speciale sleutelbus.

auto huren weekend

Autoverhuur Merksem: makkelijk en snel bereikbaar

All Car Rent is vlot bereikbaar en ligt vlak aan de Antwerpse Ring afrit Deurne Merksem. We zijn dus snel en makkelijk te vinden! En ook met het openbaar vervoer – trams 2, 3 en 6 – zijn we makkelijk bereikbaar.

Auto huren voor een heel weekend?

Uw auto huren voor een heel weekend? U kunt de auto dan afhalen op vrijdag vanaf 16u en de auto bijhouden tot maandagochtend 9u.

Auto huren in Merksem voor korte én lange termijn

Wilt u graag een auto huren voor één dag? Of een auto huren voor een wat langere periode? Als inloopwagen? Alles kan bij All Car Rent. Van 1 dag tot enkele maanden tot zelfs 1 jaar. En voor nog langere periodes kunt u terecht bij onze dochteronderneming All Car Lease!

Kies hier je huurauto uit ons gamma
van meer dan 300 voertuigen!