Auto huren lange termijn? All Car Rent!

Uw auto huren voor een lange termijn?

Auto huren voor een lange termijn?
Langer dan een week een auto huren?
Auto huren voor enkele maanden tot een jaar?

All Car Rent helpt je uit de nood met een kwalitatieve, nieuwe auto! Wij bieden verschillende merken aan voor lange termijn verhuur:

Bekijk hier ons groot assortiment auto’s voor verhuur lange termijn!

Ruim aanbod autoverhuur lange termijn

Wij bieden u een groot assortiment van auto’s aan voor verhuur op lange termijn: Renault, Peugeot, Seat, Skoda, Nissan, Citroën, … Al onze auto’s zijn van recente datum en standaard uitgerust met airconditioning en navigatie. Bij All Car Rent vindt u zowel grote als kleine auto’s, stadsauto’s, gezinsauto’s. En wij verhuren ook bestelwagens, verhuiswagens, minibussen en koelwagens, mocht u er zo een nodig hebben!

Check onze lange termijn huurauto’s en krijg je gratis offerte

Auto huren lange termijn? Hoe lang is lange termijn?

U kunt bij All Car Rent een auto huren voor een lange termijn. Onder lange termijn verhuur verstaan wij alles wat langer is dan een week. U kunt een auto huren voor enkele weken, een maand, enkele maanden tot zelfs een jaar.

auto huren
automaat huren

Lange termijn automaat huren

U wilt graag een auto met automaat huren voor een lange termijn? U vindt in ons aanbod tal van auto’s met een automatische versnellingsbak. Als u een auto met automaat wil voor lange termijn huur, dan neemt u best contact op met ons. Wij zorgen voor een scherpe prijs lange termijn huur!

Scherpe prijzen voor autoverhuur lange termijn

U krijgt van ons sowieso al scherpe prijzen voor autoverhuur voor een dag, een week, een weekend… En kiest u voor langetermijnverhuur, dan kunnen we uiteraard nog scherpere prijzen geven. We maken graag een vrijblijvend en gratis offerte voor u!

prijs huren auto
all car rent makkelijk bereikbaar

Autoverhuur op lange termijn voor Antwerpen

Bij All Car Rent zijn we gespecialiseerd in autoverhuur lange termijn voor Antwerpen en de omliggende gemeentes en regio Kempen. Wij zijn heel makkelijk bereikbaar via de afrit Deurne en Merksem op de Antwerpse Ring én met het openbaar vervoer (tram 2, 3 en 6). Wilt u graag een auto huren voor langer dan een jaar? Ook dan helpen we u verder, via onze dochteronderneming All Car lease!

Kies je auto voor langetermijnverhuur
en krijg je gratis offerte!