Autoverhuur in Brasschaat: voordelig huren met All Car Rent!

Auto huren in Brasschaat?

Ben je op zoek naar een budgetvriendelijke huurwagen in de omgeving van Brasschaat? Er is maar één adres voor de huur van je auto, bestelwagen, verhuiswagen, minibus of koelwagen: All Car Rent.

All Car Rent: familiebedrijf met hart voor autoverhuur

All Car Rent is een warm familiebedrijf uit Merksem. Een gedreven team dat elke dag voor jou klaarstaat. Of je nu particulier of ondernemer bent, bij ons geniet iedereen van een uitstekende verhuurservice:

vanaf €46 incl. btw

verzekering inbegrepen

7 dagen auto huren = 6 dagen betalen + 1 dag gratis!

ook in het weekend

Auto huren in Brasschaat?
Bekijk hier ons ruim aanbod

Huur je wagen in Brasschaat zo lang je wil

Heb je een wagen nodig voor een dag? Een week? Een maand of zelfs langer? Bij All Car Rent huurt u onze wagens zolang dat nodig is. Bovendien betaal je voor elke week dat je huurt maar zes dagen: de zevende dag is ook voor je portemonnee een rustdag.

auto huren All Car Rent
huurauto familie

Groot assortiment van meer dan 300 huurwagens

Met meer dat 300 verschillende huurauto’s kies je de wagen die perfect aan jouw wensen voldoet. Een kleine stadswagen voor een citytrip? Of liever een ruime, comfortabele gezinswagen voor een lange rit met de kids? Of dacht je eerder aan een van onze minibusjes voor die roadtrip met je vrienden? Bij All Car Rent hebben we voor elke gelegenheid de geknipte wagen.

Voordelig een auto huren in Brasschaat

Krijg waar voor je geld en huur je wagen bij All Car Rent in Brasschaat. Bij ons vind je de beste prijzen. Vanaf slechts €46 incl. btw rijd je zorgeloos rond in een van onze topvoertuigen. Maak je geen zorgen over de verzekering: die is mooi inbegrepen!

auto huren budgetvriendelijk

Budgetvriendelijke wagen huren in Brasschaat?
Kies hier je huurwagen.

Onafhankelijke autoverhuurder

All Car Rent is een onafhankelijk autoverhuurbedrijf. Dat wil zeggen dat we niet afhankelijk zijn van banken, verzekeringsbedrijven en automerken. En dat maakt dat je steevast geniet van een flexibele service aan een correcte prijs.

Autopech? All Car Rent helpt je uit de nood!

Heeft je eigen wagen het begeven? Laat dat je dag niet verpesten: bij All Car Rent helpen we je snel aan een tijdelijke vervangwagen. Wij zorgen ervoor dat je onmiddellijk terug de baan op kan dankzij onze vlotte ondersteuning.

vervangwagen bij autopech All Car Rent
all car rent bereikbaarheid ring antwerpen

Vlot bereikbaar aan de Ring van Antwerpen

Kom langs en neem een kijkje in ons ruim assortiment huurvoertuigen. Je vindt ons in het noorden van Antwerpen, vlakbij de afrit Deurne aan de Antwerpse Ring. We staan je graag met raad en daad bij: ga naar huis met de wagen die perfect aansluit bij je specifieke wensen.

Weet je niet goed welke wagen huren in Brasschaat?
Kom gerust een kijkje nemen!