Auto huren in Antwerpen: huur je auto bij All Car Rent

Snel en efficiënt een auto huren in en
rond Antwerpen en de Kempen?

Een auto huren omdat je zelf
geen auto hebt?

Een grote auto huren omdat je met
vrienden op vakantie gaat?

Een auto huren als aanloopwagen
voor je medewerker?

Dringend een vervangwagen nodig omdat
je auto hersteld wordt?

Dan ben je bij All Car Rent aan het goede adres!

Huur hier je auto!

Van kleine auto tot break

Of je nu op zoek bent naar een kleine auto, een compacte stadswagen, een grotere auto voor je vakantie met het hele gezin, een vervangwagen of wat voor auto dan ook… Bij All Car Rent  helpen we je snel en efficiënt verder.

Ruim assortiment huurauto’s

All Car Rent  beschikt over een heel ruim assortiment huurauto’s met voor elk wat wils.

Kies je huurauto

Auto huren voor een dag? Auto huren voor een maand? Wij verhuren auto’s vanaf 1 dag tot 1 jaar!

Wij verhuren een auto vanaf 1 dag (=24 uur) tot zelfs 1 jaar en langer. Voor langetermijnverhuur bieden wij ook interessante oplossingen.

Een auto huren voor een goede prijs

Wil je voor een correcte prijs een auto huren? All Car Rent  biedt altijd goede prijzen aan voor autoverhuur. Of je nu maar kort een auto huurt of langetermijnverhuur wilt… Voor de beste service moet je bij All Car Rent  zijn!

Onze huurvoorwaarden om een auto te huren

Om een auto te huren bij All Car Rent  moet je minstens 23 jaar oud zijn, minstens 2 jaar over een geldig Belgisch rijbewijs beschikken. Verder moet je ook woonachtig zijn in de ruime regio van Antwerpen of de Kempen. Bij de auto die je huurt zit alles inbegrepen behalve de brandstof. We vragen een waarborg van 520 euro altijd met een kredietkaart en de vooruitbetaling van de huurprijs. Check hier onze uitgebreide voorwaarden.

Kies je ideale huurauto!

All Car Rent : autoverhuur voor iedereen die in en rond Antwerpen of de Kempen een auto nodig heeft

Woon je in de ruime regio van Antwerpen of de Kempen? Dan is All Car Rent  jouw aangewezen partner voor autoverhuur. Nood aan een grote auto of liever een compacte stadsauto? Wij beschikken over een groot gamma huurauto’s.

Auto huren voor het weekend

Trek je er een weekendje op uit met familie of vrienden? Maar onvoldoende ruimte in je eigen auto? Bij All Car Rent  huur je makkelijk en snel een auto voor het weekend. Afhalen kan op vrijdag vanaf 15u30. We verwachten de huurauto uiterlijk terug op maandagmorgen tussen 8 en 9.

Auto huren voor één dag

Wil je graag een auto huren voor één dag? Een dag is bij ons altijd 24 uur. Heb je de auto een aantal uur langer nodig? Dan betaal je een dag extra.

Auto huren op zaterdag

Auto huren op zaterdag? Dan haal je af vanaf vrijdagavond 16u30 en breng je de auto terug uiterlijk op zaterdag 16u30. Raak je je er niet op tijd, dan betaal je de weekendprijs.

Kies hier je huurauto uit ons gamma
van meer dan 300 voertuigen!