Auto huren in Antwerpen? All Car Rent!

All Car Rent: uw specialist autoverhuur in Antwerpen

Een auto huren in Antwerpen? Dan ben je bij All Car Rent aan het juiste adres. Wij zijn makkelijk bereikbaar vanuit heel Antwerpen. All Car Rent bevindt zich vlakbij het Sportpaleis aan de afrit Deurne en Merksem van de Antwerpse Ring. En ook met het openbaar vervoer, de bus en trams 2, 3 en 6 zijn we makkelijk te bereiken.

Bekijk hier ons aanbod autoverhuur voor Antwerpen

Auto met automaat huren in Antwerpen

Rijd je ook zo graag met een automaat? Gelijk heb je. Het is makkelijk en comfortabel, zeker om in een stad zoals Antwerpen mee rond te rijden. Wij hebben een ruim assortiment huurauto’s met automaat. We bieden ze aan in tal van formaten en uitvoeringen: een kleine stadsauto of een grotere gezinswagen.

wagen huren met automaat
huurauto familie

Groot wagenpark huurauto’s voor Antwerpen

Ons wagenpark bestaat wel uit honderden auto’s. Wij hebben een ruim aanbod en voor ieder wat wils. Al onze auto’s zijn recent en als ze al niet gloednieuw zijn, zijn ze zo goed als nieuw. Heel wat van deze nieuwe auto’s beschikken over comfortabele opties zoals GPS navigatie, airco, automaat, …

Check onze huurauto’s voor Antwerpen

De prijs van autoverhuur in Antwerpen

Wat kost het jou om een auto te huren in Antwerpen? Uiteraard hangt veel af van het type auto dat je huurt, de termijn waarvoor je huurt, de kilometers die je rijdt, … All Car Rent garandeert je sowieso een scherpe prijs voor een uitstekende service en een top verhuurauto.

prijs huren auto

Een auto huren in Antwerpen voor een weekend

Je wil er een weekend op uit? Huur een auto voor het hele weekend en informeer zeker naar onze interessante weekendtarieven! Wij zijn open op zaterdag, gesloten op zondag, maar je kan de sleutel altijd achterlaten in onze speciale sleutelbus. Of je brengt de auto gewoon op maandagochtend terug.

Auto huren in Antwerpen voor lange termijn

Wil je graag een auto huren voor lange termijn? Ook autoverhuur lange termijn is onze specialiteit. Je kan bij All Car Rent een auto huren voor enkele maanden tot zelfs een volledig jaar. En voor een nog langere termijn verwijzen we jou graag door naar onze dochteronderneming All Car Lease!

auto huren

Kies hier je huurauto uit ons gamma
van meer dan 300 voertuigen!