Auto huren bij Sixt Antwerpen? Denk ook eens aan All Car Rent!

Van plan een auto te huren bij Sixt autoverhuur in Antwerpen?

Heb je plannen om een auto te huren bij Sixt autoverhuur Antwerpen? Overweeg dan zeker ook All Car Rent. All Car Rent heeft een heel ruim aanbod huurauto’s – van kleine stadsauto’s tot grote verhuiswagens. Bovendien huur je bij ons je huurwagen heel voordelig en krijg je er een uitmuntende service bovenop!

Auto huren bij Sixt autoverhuur Antwerpen? Check eerst jouw voordelen bij All Car Rent!

vanaf €54 incl. btw

verzekering is altijd inbegrepen

7 dagen auto huren = 6 dagen betalen + 1 dag gratis

verhuur ook in het weekend

Bekijk hier ons voordelig aanbod autoverhuur voor Antwerpen

Zoek je een huurauto bij een autoverhuurbedrijf in Antwerpen? We maken een offerte op maat!

Zoek je een huurwagen in Antwerpen, maak dan je keuze uit ons ruim aanbod op onze website. We maken met plezier een offerte voor jou. Het enige wat je hoeft te doen is de huurauto van je keuze selecteren en het offerteformulier invullen: van wanneer tot wanneer je de auto wil huren, het tijdstip van ophalen en afhalen en natuurlijk je persoonsgegevens. We helpen je graag met een duidelijke offerte!

online offerteaanvraag invullen
auto huren uitstekende service -All Car Rent Merksem

All Car Rent: jouw hartelijk autoverhuurbedrijf in Antwerpen

Wij zijn net iets anders dan de grote autoverhuurbedrijven in Antwerpen zoals bv. Sixt. Bij ons ben je niet de zoveelste in de rij. Wij gaan voor een heel persoonlijke aanpak. We kennen onze klanten of leren jou graag kennen. Zo kunnen we jou nog beter helpen. Bij ons is de klant écht koning.

Ook voor professionele klanten onze glimlach en topservice

Die persoonlijke aanpak vinden we zo belangrijk omdat wij zelf als familiebedrijf heel goed begrijpen hoe fijn dat is. Die persoonlijke benadering dragen we ook uit naar onze professionele klanten. Ook hen bedienen we graag met een grote glimlach en een topservice!

verhuur aan professionele klanten
huurauto familie

Alle types huurwagens en groot aanbod

All Car Rent heeft meer dan 300 voertuigen in de aanbieding en daarmee kunnen we absoluut tippen aan de grotere aanbieders in Antwerpen zoals autoverhuurbedrijf Sixt uit Antwerpen. Bovendien zijn al onze huurauto’s recent aangekocht en prima onderhouden. Maak je keuze uit deze personenauto’s:

Kies hier je huurauto uit ons gamma
van meer dan 300 voertuigen!

Van bestelwagen tot verhuiswagen, koelwagen, minibus, …

En daar blijft het niet bij! Trek je er graag voor een weekend op uit met vrienden? Heb je een bestelwagen nodig om spullen te vervoeren of voor je zaak? Ben je van plan binnenkort te verhuizen? Of geef je een feestje en komt die extra koelruimte van die koelwagen dan heel erg van pas? Kies het voertuig dat jij nodig hebt uit ons ruim assortiment:

etenswaren vervoeren koelwagen
prijsbewust auto huren All Car Rent

Prijsbewust een auto huren bij gerenommeerd autoverhuurbedrijf in Antwerpen

Ben je prijsbewust en op zoek naar een correcte autoverhuurprijs? Autoverhuurbedrijf All Car Rent is jouw partner. Bij ons krijg je altijd een mooie deal. Zo hoef je maar 6 dagen te betalen als je voor 7 dagen een huurauto neemt. Huur je je voertuig voor een maand? Dan betaal je maar voor 18 dagen.

Heel makkelijk te bereiken langs de ring van Antwerpen

En het lijstje voordelen gaat nog verder! Wij zijn ook heel gemakkelijk te bereiken. Ons depot ligt vlak naast de Antwerpse Ring vlakbij het sportpaleis. Hoe makkelijk kan het zijn? Ook met tram 2, 3 of 6 geraak je in een wip en een gauw tot bij het ons.

AC goede bereikbaarheid