Auto huren bij Dockx Antwerpen? Overweeg ook All Car Rent!

Auto huren bij autoverhuurbedrijf Dockx? Bekijk ook het assortiment van All Car Rent

Ben je van plan om een auto te huren bij Dockx in Antwerpen? Bekijk dan zeker ook eens het grote assortiment huurauto’s van All Car Rent. Bij All Car Rent huur je voordelig én krijg je tegelijk ook een excellente service!

Jouw auto huren in Antwerpen bij Dockx? Check jouw voordelen bij All Car Rent!

vanaf €54 incl. btw

verzekering is altijd inbegrepen

7 dagen auto huren = 6 dagen betalen + 1 dag gratis

verhuur ook in het weekend

auto huren All Car Rent

Bekijk hier ons aanbod autoverhuur voor Antwerpen

Welke auto wil je huren bij Dockx in Antwerpen?

Ben je op zoek naar een kleine stadsauto? Of een grotere gezinswagen waarin ook je kinderen en bagage passen? Of was je van plan om een minibus te huren om met enkele vrienden erop uit te trekken? Bij All Car Rent vind je de geschikte huurauto:

  • gezellige stadsauto
  • grote gezinswagen
  • nog grotere minibus
  • handige verhuiswagen
  • geschikte koelwagen
  • ….
bestelwagen huren verhuis All Car Rent

Waarom zou je kiezen voor autoverhuur All Car Rent in plaats van Dockx Antwerpen?

Wij zijn een hecht familiebedrijf met tientallen jaren ervaring in autoverhuur. We zijn in Antwerpen en daarbuiten echt gekend om onze uitstekende service. En we hebben nog meer troeven in huis. Bij ons ben je in elk geval geen nummer, maar een klant!

Persoonlijke aanpak bij familiaal autoverhuurbedrijf in Antwerpen

Die heel persoonlijke aanpak, daar maken we het verschil mee met grote jongens zoals Dockx autoverhuur Antwerpen. Wij kennen onze klanten en halen alles uit de kast om jou zo goed mogelijk te voorzien van wat je nodig hebt. Bij ons is er weinig personeelsverloop, maar altijd dezelfde vriendelijke mensen aan de balie en aan de telefoon.

Autoverhuur in Antwerpen voor korte of lange termijn

Je kan bij All Car Rent heel flexibel kiezen uit allerlei huurtermijnen. Van één dag, tot enkele dagen, een week, verschillende weken of maanden tot zelfs een jaar. Als je dus voor een bepaalde periode een vervangwagen of een aanloopwagen nodig hebt, ben je ook bij ons aan het goede adres!

Kies hier je huurauto uit ons gamma
van meer dan 300 voertuigen!

Wij zijn er ook voor zelfstandigen, ondernemingen, instellingen, verenigingen, …

Heb jij een eigen zaak of een heuse onderneming? En een auto tekort of dringend een nodig? We helpen je graag uit de nood met een huurauto zolang jij die nodig hebt. Ook onze bestelwagens en koelwagens zijn heel gegeerd bij mensen uit de bouwsector en de horeca. We hebben een groot aanbod van dit soort wagens.

etenswaren vervoeren koelwagen
voordelig auto huren All Car Rent

Heel voordelig je auto huren bij All Car Rent

Je denkt dat je bij autoverhuur Dockx Antwerpen goedkoop een auto huurt? Check dan zeker onze prijzen eens als je voordelig een auto wil huren. Bovendien hebben wij heel gunstige tarieven voor langere termijn autoverhuur. Huur je 7 dagen een auto bij ons, dan hoef je er maar 6 te betalen. Huur je een maand een auto, dan betaal je maar 18 dagen! Hoe voordelig kan het zijn! En bij ons zit ook je verzekering inbegrepen in de prijs.

All Car Rent is makkelijk bereikbaar aan de rand van Antwerpen

Nog een voordeel voor jou. Wij zijn heel makkelijk bereikbaar, zowel met je eigen wagen als met het openbaar vervoer.

All Car Rent ligt naast de afrit Deurne naast de Antwerpse Ring en is ook makkelijk bereikbaar met de tram (tram 2, 3 en 6). Je auto reserveer je makkelijk en snel online of ter plaatste in ons depot. Kom gerust langs om je geschikte huurauto uit te kiezen!

all car rent bereikbaarheid ring antwerpen

Check onze huurauto’s voor Antwerpen